volei pozdrav

Пловдивските футболни отбори Ботев, Локомотив и Марица поздравиха волейболния тим на Жълто-сините за класирането в групите на Шампионската лига.

Ето посланието на Канарчетата, чийто старши-треньор Николай Киров е кум на старши-треньора на волейболния Марица (Пловдив) Иван Петков и бе в Колодрума в първия мач срещу Енисей (Красноярск):

“ПФК Ботев поздравява състезателките, треньорския щаб, ръководителите, служителите и привържениците на волейболен клуб Марица за класирането в груповата фаза на Шампионска лига за жени!

Гордеем се с всеки успех на пловдивския спорт, а стореното от вас в далечен Красноярск безспорно се нарежда сред най-големите постижения в новата му история.

Браво, момичета и момчета, бяхте страхотни!

Успех в групите!

Ние сме с вас!”

Ето и поздравите от Локомотив (Пловдив):

“ПФК Локомотив поздравява съгражданките от ВК Марица за историческото класиране на тима в групите на Шампионската лига. Пожелаваме на пловдивския тим още много успехи на европейската и родната сцена!”

Ето и обръщението на ПФК Марица (Пловдив):

“Благодарим ви, момичета, гордеем се с вас и ви подкрепяме! Марица е институция!

Женският волейболен тим на Марица постигна невероятен успех, като драматично се класира за груповата фаза на Шампионска лига, ставайки първият български отбор достигнал до този етап в историята на волейбола. Това е повод за гордост за всеки пловдивчанин! А за нас, маричани, успехът е още по-вълнуващ! Защото името Марица е нещо свято за нас, защото жълто-синята любов е безусловна и вечна! Защото Марица е институция, пример за феърплей и спортно майсторство!

Благодарим ви момичета! Вие постигнахте нещо велико през последните години и продължавате да изкачвате нови върхове! Гордеем се с вас и ви подкрепяме! Желаем ви успешно представяне в груповата фаза на Шампионска лига, както и в българския шампионат. САМО МАРИЦА!!!”

 

Фейсбук коментари

DISQUS коментари