tv volei4

Българската национална телевизия ще излъчи пряко три мача от силния волейболен турнир за Купа Пловдив 2017 – по един днес, утре и в събота.

И в трите дни от традиционната международна надпревара срещите с начален час 18:00 б.в. ще могат да се гледат на живо по БНТ 2.

В днешната четвъртък вечер тези, които нямат възможност да присъстват на интересните двубои в зала Колодрума, ще могат да се насладят на мача между домакините от Марица (Пловдив) и румънския вицешампион КСМ Букурещ (Букурещ) в национален ефир.

В петък вечер зрителите на БНТ 2 ще могат да гледат един срещу друг двата непобедени досега в турнира отбора в едно своеобразно повторение на тазгодишния финал в европейския клубен турнир за Купата на претендентите между гръцкия Олимпиакос (Пирея) и турския Бурса Бююкшехир Беледийе (Бурса).

Последният мач преди закриването на Купа Пловдив 2017 в съботната вечер на 7 октомври, между Марица и Олимпиакос, който може да се окаже и решаващ за трофея, също ще бъде излъчен от Българската национална телевизия.

БНТ 2 може да се гледа и онлайн от територията на България тук.

Разбира се, продължава живото предаване на всички срещи от турнира и във видеоканала на Марица в YouTube. Днешните двубои, между румънския Динамо (Букурещ) и Бурса и между Марица и КСМ Букурещ, могат да се гледат тук:

Купа Пловдив на живо онлайн

Резултати, програма, класиране

Билети за турнира

Официални хаштагове за социалните мрежи: #КупаПловдив и #PlovdivCup

Фейсбук коментари

DISQUS коментари