Lubo Penev

Кандидатурата на Любослав Пенев за президент на БФС бе издигната официално тази сутрин. Представител на Черногорец (Ноевци) пристигна в 10:30 часа пред националната база в Бояна с уведомително писмо за кандидатурата на Пенев. То обаче не бе прието в канцелариите на БФС. Причината - липса на регистър.

"Не ни приеха писмото, защото не са готови - нямат регистър и все още не са готови. Това нормално ли е? Днешната дата е избрана символично. Това е писмо за намерение за кандидатирането на г-н Любослав Пенев. Човекът е професионалист и ще работи за благото на българския футбол. Като мине Изпълкома ще внесем документите. Но в БФС не са готови. Това е безхаберие. Издига го футболен клуб от аматьорския футбол - издига го Черногорец (Ноевци). 
Амбицията на Любо Пенев е да оправи футбола. Ще имаме инициативен комитет, ще има пресконференция. Все още не сме говорили с ЦСКА и Левски. Накрая народът ще ги измете. Хората убедиха Любо Пенев да се кандидатира, няма никакви кръгове. Красен Кралев е доволен от работата на Борислав Михайлов? Вие сериозно ли го говорите това? Вътре в БФС е анархия. Нямат регистър, а идва конгрес", каза представителят на Черногорец пред медиите.

Предаде "Фокус"

Фейсбук коментари

DISQUS коментари