loko gorna orqhovica

„Имаме си цел, която преследваме, а и тя ни е поставена от ръководството - оставане в елита. Всички са наясно и знаят това и крайният успех е задължителен за нас", сподели капитанът на Локо (ГО) Атанас Фиданин в навечерието на първия плейаут срещу Славия. „Надявам се да излезем за този мач безкрайно мотивирани, нахъсани и търсещи добрата игра. Трябва да си свършим нашата работа", добави юношата на Левски.

Домакините от Горна Оряховица излизат в този мач с повишено самочувствие след победата над Пирин с 4:3. Точките вече не се зачитат и всичко ще се реши в два мача, като крайният победител продължава напред в две срещи на директна елиминация за оставане в елита.

Привържениците на „железничарите" проведоха в понеделник вечер сбирка на фен клуба, като на нея бяха обсъдени въпроси свързани с оставащите до края на първенството мачове на Локо (ГО). Ултрасите стягат мощна подкрепа от трибуните довечера, която ще е придружена и с нужната хореография и пиротехника. Локомотив-ци са един от отборите в Първа лига, който се радва на подкрепата на своите фенове, както у дома, така и при гостуванията. При визитата на Нефтохимик от трибуните своите любимци подкрепяше агитка от около 60 души.

 Предаде "Фокус"

Фейсбук коментари

DISQUS коментари