velizar dimitrov

  Главният скаут на ЦСКА-София Велизар Димитров говори за селекцията и другите интересни теми около клуба, както и целите, които си поставят „червените".

„Голямата ни цел е да се класираме за групите на Шампионската лига. В дългосрочен план работим за това. На първо време това лято трябва да проведем такава селекция, че да се сборим с Лудогорец през следващия сезон. Ще вземем качествени футболисти, за да съкратим изоставането и да хвърлим сериозно ръкавицата. Необходимо е да се подсилим с играчи на три-четири поста. Но ще подбираме много внимател но. Няма да взимаме нови на килограм. Освен това искаме да задържим и ядрото си от основни футболисти, за да го използваме като база през следващия сезон. Сигурен съм, че скоро ще сложим край на се-рията на Лудогорец и ЦСКА отново ще е номер едно в България.    Ще върнем старата слава на клуба.

И не говоря за успехите във вътрешното първенство, а за тези на международната сцена", коментира Димитров в предаването „Спорно за спорта" по телевизия BFT.

„финансово всичко в клуба е перфектно. Гриша Ганчев е направил необходимото, за да нямаме нито проблеми, нито притеснения. Ще има и средства за селекция. Разбира се, не говорим за космически суми, но са напълно достатъчни според родните стандарти. Но честно казано, сега съм по-стресиран, отколкото като футболист. Носиш огромна отговорност. Това, което направи Гриша Ганчев за клуба, бе най-доброто възможно. Заради което сега ЦСКА е по-жив отвсякога", каза още бившият ас ЦСКА и украинския Металург (Донецк).

Предаде "Фокус"

Фейсбук коментари

DISQUS коментари