gonzo cherno more

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов заяви след успеха с 3:1 над Нефтохимик, че е доволен от представянето на "моряците", като добави, че за него не е било под въпрос влизането на тима в Топ 6. "Доволен съм от победата, първото полувреме не успяхме да създадем опасности и напрежение, но след първия гол се отвориха и имахме повече шансове. Получи се мъжки мач, който вкара първи гол имаше шанс да победи, радвам се, че сме ние. Нефтохимик им трябва задължителна победа, за да оцелеят, ние също гоним цели. Не съм се съмнявал обаче, че ще сме в шестицата. Проблемите дойдоха след нова година, имахме много контузени. След като всички се завърнаха, имаме потенциал да се борим за повече."

„Дани Георгиев мисля има комоцио, след удар с лакът, не знам кой му нанесе удара.”
„Един треньор трябва да е на пейката. Съжалявам за това, което се случи и бях наказан за 3 мача, но нервите в самия мач понякога са повече и треньорите реагираме по-бурно", коментира Гонзо завръщането си на пейката.
Треньорът на "моряците" постави положителна оценка на младия Иван Дюлгеров и заяви, че според него не е грешка, че е дадена почивка на Войтех Шром. "Аз се радвам за Иван, момче което тренира откакто аз съм в тима, показва добри качества. Трябва да се дава път на младите,  но когато са готови. Сашо Цветков е универсален искахме да изненадаме Нефтохимик. Кузма се представи добре, момче с добър потенциал, който развихме. Има футболисти, които още се развиват. Войтех му дадохме почивка, така преценихме с треньорите на вратарите. Мисля, че не беше грешка."
"Аз съм изключително доволен от тези футболисти, които всички ги бяха отписали миналата година след толкова мачове без победа.  В Първа професионална лига е изключително тежко да се играе, играят се повече в защита, рядко става голова фиеста.Нашият отбор е силен като колектив. Имаме лидер като Георги Илиев и когато той е вътре, играта ни е друга. Доволен от всички."
За предстоящия мач с Левски Георги Иванов коментира така: "Винаги мачовете с Левски са били специални, но искам да победим, готвим се за победа. Левски е добър отбор, с който ще се надиграваме и ако можем да спечелим."

Предаде "Фокус"

Фейсбук коментари

DISQUS коментари