hristo qnev2

Треньорът на Нефтохимик Христо Янев поздрави играчите си въпреки загубата с 1:3 в морското дерби с Черно море.

„Много съм доволен от играта. Доволен съм от всичко, което направихме момчетата, направихме и грешки. Много силен мач за нас срещу много силен, стойностен отбор, който наказа грешки в нашата игра. Надявам се да се поучим от тези неща. Знаехме още от вторник, че Цветков ще излезе централен нападател. Не ни изненадаха с нищо. Изтървахме доста положения за гол, които си изработихме сами. Доволен съм”, каза Янев след мача пред „Диема спорт 2”.
Янев джентълменски отказа да вини съдиите за поражението, след като имаше спорно положение на голлинията на Черно море и претенции за дузпа от „шейховете” в края при само един гол пасив.
„По никакъв начин не искам да коментирам съдиите. Те си вършат работа, ние си гледаме нашата. Те са подложени на много голямо напрежение, трябва да вземат решение за части от секундата, Ще ги изгледаме положенията и всичко си остава за наша сметка”.
Феновете на Нефтохимик хвърляха предмети по Георги Иванов и играчи на Черно море, но Христо Янев ги похвали и каза, че ако те създават такава атмосфера на всеки мач, то Нафтата ще има голямо предимство.
„Феновете бяха днес страхотни. Ако играем всеки мач пред такава публика, ще ни бъде много по-лесно, ще имаме допълнителен коз. Трябва да кажа, че феновете бяха страхотни и ги призовавам да пълнят стадиона всеки мач”.
Две от смените за бургазлии днес бяха принудителни.
„Йордан Йорданов изпита болка в областта на адукторите и не мога да застрашавам неговото здраве. Ники Дюлгеров излезе геройски изигра 60 минути, след като преди няколко дни беше в спешното. Поздравявам ги момчетата.
Това, което направиха Ники и жена му е страхотно като жест /бел. благотворителният търг/. Всички в клуба са чудесни и за мен е удоволствие да работя тук. Ще си починем на първо място, свършихме добра работа тук. Продължаваме да работим и се готвим за това, което ни предстои”, завърши Христо Янев.

Предаде "Фокус"

Фейсбук коментари

DISQUS коментари