bileti luddun 0033

Билетите за феновете на „Дунав“ за предстоящия мач на „драконите“ с „Лудогорец“ са вече в продажба.

Пропуските са с цена 8 лв. Броят им е ограничен, като 300 могат да бъдат намерени в магазин SportLic на бул. „Цар Фердинанд“ 3 в Русе /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/ до петък от 10 до 19 ч. Те ще са за сектора за гости зад една от двете врати на „Лудогорец Арена“, който след ремонта си в края на миналата година бе преобразен от „клетка“ в „аквариум“ с прозрачни шумоизолирани прегради. Други 200 билета ще бъдат пуснати в продажба 2 часа преди началото на срещата на входа за гости на стадиона в Разград.

Припомняме, че „драконите“ гостуват на 5-кратния шампион от последните 5 години в мач от предпоследния за редовния сезон 25-и кръг на Първа лига. Двубоят е с начален час 17:30 ч. на 18 март, събота, и ще бъде излъчен в пряко предаване от „Диема спорт“ и „Дарик радио“.

Организацията на феновете за гостуването също е под пара, като записванията за пътуването до Разград продължава в агенция „Стефани“ и магазин „Big Boys” на улица „Ангел Кънчев“ 23.

Припомняме, че преди отпътуването си привържениците на „Дунав“ организират протест пред Градския стадион в Русе от 14:45 ч. в съботния ден. Те са недоволни от забавянето на ремонта на съоръжението, като изразяват и съмнения относно качеството на извършваните дейности, който би следвало да го съобразят с изискванията на БФС за домакинства на срещи от Първа лига.

Фейсбук коментари

DISQUS коментари