Jeep Grand Cherokee S

Jeep разпространи първите подробности за новата специялна серия S на емблемата си Grand Cherokee, която ще бъде налична в няколко европейски страни. 

Основните акценти при новия Jeep Grand Cherokee S са 20-цоловите Granite Crystal алуминиеви джанти, допълнителните Granite Crystal акценти и отличителните за серията черни акценти, в това число и кожени SRT спортни седалки. 

В оборудването на Grand Cherokee S са включени също така черна челна решетка, сдвоена изпускателна система с изпълнени в черен хром накрайници, черен шев на тапицерията, специфични за серията интериорни апликации, двукомпонентен панорамен таман, волан с кожена тапицерия, предни седалки с подгряване и вентилация, двузонален климатик и други. 

По отношение на сигурността, Jeep Grand Cherokee S идва с Quadra-Drive II система за задвижване на четирите колела, система за контрол на сцеплението на пътя с пет режима на работа- Auto, Snow, Sand, Mud и Rock, система за подпомагане на спускането по наклон, система за предупреждаване при опасност от удар с превозно средство отпред, система за предупреждение при напускане и задържане на превозното средство в пътната лента и други.

Източник: http://www.auto-press.net

Фейсбук коментари

DISQUS коментари