Начална страница Футбол БГ Феновете на ЦСКА се безпокоят: Защо Томов не ни връща парите?

Феновете на ЦСКА се безпокоят: Защо Томов не ни връща парите?

01 June 2014 | 19:10
Феновете на ЦСКА се безпокоят: Защо Томов не ни връща парите?

Ето отговора от клуба:

“Във връзка с многобройните запитвания от страна на хора, закупили акции от публичното предлагане на акции на ПФК ЦСКА АД, приключило на 19 май, бихме искали да Ви уведомим за следното – ръководството на ПФК ЦСКА АД води разговори за възобновяване на дейността на временния офис на инвестиционния посредник „Елана Трейдинг” на стадион „Българска армия”, което максимално да улесни възстановяването на заплатените суми на привържениците, заявили покупка на акции на „Армията”.

За съжаление поради процедурни пречки, временният офис на ИП „Елана Трейдинг” не може да бъде възстановен към настоящия момент. Поради тази причина уведомяваме привържениците на ЦСКА, които са подали заявление за закупуване на акции на дружеството на стадион „Българска армия” да посетят най-близкия офис на ИП „Елана Трейдинг” (http://www.elana.net/bg/contact.html) , за да им бъдат възстановени съответните суми. Уверяваме Ви, че ръководството на ПФК ЦСК АД продължава да прави всичко възможно временният офис на ИП „Елана Трейдинг” на стадиона да заработи отново.

Въпреки че публичното предлагане на акции приключи неуспешно, всички привърженици на ЦСКА, които желаят да дарят върнатите им от инвестиционните посредници суми, могат да направят това в административната част на стадион "Българска армия", етаж 1 , стая 1, където ще имат възможност да подпишат договори за дарение”.


От същата категория