Начална страница Шампионска лига Диего Симеоне: Мачът не си струва и една сълза

Диего Симеоне: Мачът не си струва и една сълза

25 May 2014 | 05:57
Диего Симеоне: Мачът не си струва и една сълза

"Играта бе чудесна за нас до почивката. Много пъти са ни учили, че победата е всичко, всичко. Но тези аплодисменти са знак на подкрепа за победения. Мачът не си струва и една сълза. Защото, когато дадеш всичко, което трябва, имаш право да си с вдигната глава. И с вдигната глава да се подготвяш за следващия сезон", добави той.

"Това е част от играта. Можете да спечелите, може да загубите. Днес сме спокойни, че сме дали всичко от себе си. Това ни дава възможност да продължим да растем. Думата не е тъга. Думата е горчива, че не постигнахме целта си. Но постигнахме повече, отколкото много хора очакваха. Когато дадеш всичко, дори да не ти остане нищо, ти се учиш и така имаш всичко. Това е животът, това е футболът.

Феновете са горди с изключителния сезон, който направи Атлетико. Нека се гордеят. Тъга не си струва дори и за секунда. Горчивината е друго нещо. Но когато ти дадеш всичко, което трябва, раните ще се излекуват, отборът ще укрепне. През следващия сезон ще продължим да притесняваме съперниците, както през този", завърши той.


От същата категория