Начална страница Франция ПСЖ ще продължава да харчи

ПСЖ ще продължава да харчи

17 May 2014 | 20:23
ПСЖ ще продължава да харчи

Президентът на ПСЖ Насър ал-Келайфи обяви, че решението на комисията по финансов феърплей на УЕФА срещу неговия клуб няма да повлияе на бъдещите му планове и той ще продължи да купува играчите, които иска.

Новобогаташите от ПСЖ и Ман Сити бяха глобени с по 60 милиона евро и ограничения за състава, който могат да ползват в Шампионската лига за следващия сезон, както и таван на парите за трансфери. Въпреки това след няколко години безогледно харчене на Парк де Пренс, Ал-Келайфи заяви, че наказанията няма по никакъв начин да го спрат да привлича играчите, които желае.

"Тези играчи, които искам, ще ги имам. Нищо по отношение на нашия проект, мотивацията на клуба и играчите не се е променило. Ние уважаваме и приемаме това решение, но нищо и никой няма да ни спре, ние винаги мечтаем за повече. Когато купихме клуба, имахме план за 5 години и той не се променя. Вече инвестирахме много в последните 3 години и ще продължим да го правим. Париж заслужава голям клуб, който заслужава големи спонсори", заяви богаташът.


От същата категория