Начална страница Италия Във Фиорентина обидени и на Ювентус

Във Фиорентина обидени и на Ювентус

02 September 2012 | 08:02
Във Фиорентина обидени и на Ювентус

Както е известно, Митко се беше съгласил да подпише с Фиорентина, след това изненадващо започна преговори с Юве, а в крайна сметка се озова във Фулъм. От "старата госпожа" се защитиха, като казаха, че са влезли в контакт с Бербатов едва когато той вече е бил отказал на Фиорентина. Във Флоренция обаче не са убедени, че това наистина е така.

"Големите клубове трябва да спазват определено поведение, което да служи за пример на младите хора и на всички фенове. От Ювентус не са ни търсили, за да ни дадат каквото и да е обяснение", коментира спортният директор на Фиорентина Даниеле Праде.

Неговото изказване дойде в навечерието на мача между двата отбора. Срещата обещава да е изклчюително любопитна заради отколешната омраза между тифозите на "виолетовите" и "бианконерите".

"Ювентус е много силен отбор. Притежават няколко опитни играчи, които могат да направят разликата във всеки мач. Ние обаче сме на прав път и искаме да сме отбор със собствен стил. Във футбола няма непобедими съперници", подчерта Праде.


От същата категория